Cégtörténet

A

Logic Wizard Kft előzményei egészen 2004 –ig nyúlnak vissza, Gáspár Zsolt ekkor alapította a Szoft.hu – Szoftverstúdió debreceni székhelyű vállalkozást.

Az első években több olyan korszerű és felhasználóbarát szoftvert készítettünk, melyek öröksége meghatározó a mai napig. Ezek eleinte Windows asztali alkalmazások voltak, később fokozatosan bővítettük tevékenységünket Web majd Mobil alkalmazások irányába.

Hamar beláttuk, egy szoftver önmagában nem minden esetben jelent megoldást az Ügyfeleink számára, ezért olyan kapcsolódó szolgáltatásokkal bővítettük tevékenységünket, mint pl.: ügyféltámogatás, oktatás, üzemeltetési és bérleti konstrukciók.

Az ügyfélközpontú gondolkodásmódunk és szakmai kompetenciánk stabil növekvő pályát eredményezett ezért 2012-től új irodában, azonos eltökéltséggel folytatjuk, Logic Wizard Kft néven…

Miért minket válasszon?

Szakértelem

Legyen szó a fejlesztés bármelyik fázisáról, mi mindig az aktuális technológiákat és módszertanokat használjuk.
Szakembereink megoldással szolgálnak az összes felmerülő informatikai kérdésre.

Tervezéstől a támogatásig

Nekünk nagyon fontos az ügyfeleink elégedettsége ezért már a tervezési fázisban is a felmerülő egyedi igények figyelembevételével járunk el.
A rendszer kifejlesztését követően sem engedjük el Ügyfeleink kezét, magas szintű támogatási rendszerünk biztosítja a zökkenőmentes munkavégzést.

Üzemeltetés

A beruházási költség csökkentése és a maximális rendelkezésre állás elérése érdekében átvállaljuk az informatikai infrastruktúrája üzemeltetését.
Rendszereinkhez a hardvereken túl nagyon kedvező konstrukcióban tudunk Microsoft Szoftvereket biztosítani.